Branding FB IG March Peeling.jpg
Branding FB IG March Peeling SE.jpg

WATER BASED PEELING 50ml tai 100ml

Vesipohjainen kuorintageeli kasvoille

Water Based Peeling on kirkas ja rakeeton kuorintageeli, joka sopii kaikille ihotyypeille - Myös herkälle ja akneiholle. Vesikuorinta poistaa kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet hellästi, mutta tehokkaasti ilman kuorivia rakeita.

 

Kuorintageelin tehoaineet (Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dicocodimonium Chloride, Steartrimonium Bromide) reagoivat nopeasti kuolleen ihosolukon proteiinien kanssa ja poistavat tehokkaasti kuolleet ihosolut. Vesikuorintageeli sisältää myös riisinkuori- ja merileväuutteita, jotka kirkastavat ja kosteuttavat ihon välittömästi.

 

Tuote on hajusteeton, parabeeniton, väriaineeton ja mineraaliöljytön.

 

Käyttö

1. Levitä kuorintageeli puhtaalle ja kuivalle iholle. 2. Anna tuotteen vaikuttaa hetken aikaa, ja hiero tämän jälkeen kevyesti sormenpäillä hoito-aluetta. 3. Huuhtele jäljelle jäänyt geeli pois lämpimällä vedellä ja kuivaa kasvot.

 

Käytä kuorintageeliä 2-4 kertaa viikossa.

Ceramide Cleansing Gel
Soothing Cleansing Milk

CERAMIDE CLEANSING GEL

V10 Plus Keramidi Kasvojen Puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille - Myös atooppiselle iholle.

 

Puhdistuseeli puhdistaa ihon ja poistaa vesiliukoisen meikin tehokkaasti jättäen raikkaan puhtaan ja pehmeän tunteen iholle.

 

Puhdistavien ominaisuuksien lisäksi geeli korjaa ihon keramidivajetta soijapavuista eristettyjen keramidien avulla.

 

Tuote ei sisällä keinotekoisia hajusteita, vaan sen raikas tuoksu on peräisin  luonnonvaraisen ranta- eli peltomintun lehtiöljystä. 

 

Käyttö 

1. Levitä geeliä kostealle iholle kevyesti hieroen. 2. Huuhtele kasvot lämpimällä tai haalealla vedellä.

 

Käytä puhdistusgeeliä tarvittaessa aamui ja/tai illoin.

SOOTHING CLEANSING MILK

Kasvojen ihon valmistelu yön lepoa varten alkaa aina huolellisella, mutta hellävaraisella puhdistuksella.

 

V10 Plus Soothing Cleansing Milk on rauhoittava puhdistusmaito, joka puhdistaa ihohuokoset syvältä ilman, että ihon kosteustasapaino häiriintyy. Puhdistusmaiton on lisätty kevyt sitruunaruohon tuoksu, joka tulee luonnon sitruunanruohouutteesta. 

 

Puhdistusmaito sisältää hoitavaa oliivi- ja maissiöljyä. Oliiviöljy sisältää E-vitamiinia, joka on voimakas antioksidantti, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan iholla. Maissiöljy sisältää iholle tärkeää linolihappoa (rasvahappo), joka aktivoi ihon toimintoja.

 

V10 Puhdistusmatio sisältää lisäksi ikääntymistä ehkäisevää artisokan lehtiuutetta sekä retinolipalmitaattia. Retinolipalmitaatti on puhtaan A-vitamiinin hellävaraisempi muoto, joka toimii antioksidanttina ja solun säätelijänä.

 

Käyttö

1. Kostuta kasvot vedellä ja levitä tuote kevyesti hieroen ihoon.

2. Huuhtele tuote pois lämpimällä vedellä tai pyyhi kostealla kasvoliinalla.

 

Vinkki! Vahvempikin meikki irtoaa jos puhdistusmaito levitetään suoraan kuivalle iholle. Poista vedenkestävä silmämeikki lisäämällä tuotetta kostutetulle pumpulilapulle ja pyyhi lempeästi silmän sisänurkasta ulospäin suuntautuvin liikkein.

V10 PLUS CLEANSING PRODUCTS